F.A.Q 

 

Vad står XQS för?  

XQS har sedan 2005 levererat produkter i hela norden och varumärket XQS kan uttalas på olika sätt. En del säger X Q S och andra excuse, som betyder ursäkt på engelska. 

 

Var kan man köpa XQS snus? 

XQS är ett av de starkast växande företagen inom vita nikotinportioner just nu, trots detta så är vi ganska nya på marknaden så vi finns inte i alla fysiska butiker än. För att köpa våra produkter så finns vi på de flesta större internetbutikerna samt i ca 2000 fysiska butiker. Om du önskar våra produkter i din butik så tveka inte att efterfråga produkterna i butiken så kan vi tillsammans med er bli större och finnas att få tag på i flera butiker. 

 

Hur mycket nikotin innehåller XQS? 

Alla våra produkter är tobaksfria och finns både med och utan nikotin. Våra nikotinportioner finns i olika styrkor vilket är 16mg / g (8mg/portion) samt 8mg / g (4mg/portion). Vi har även 2 produkter “epic freeze” och “green mint” som är x-strong och innehåller 19mg / g (9,5mg/portion) 

 

Hur många prillor är det i XQS? 

Alla våra dosor innehåller 20st nikotinportioner. 

 

Portionerna sitter fast i varandra.

På grund av de naturliga aromerna vi använder oss utav så kan vissa smaker ha en tendens till att klibba ihop sig, detta är något som vi jobbar med och är inte farligt. 

 

Hur sorterar jag snusdosan?

Nikotinportionerna klassas som miljöfarligt avfall på grund av nikotininnehållet samt att de inte är nedbrytningsbara, det är därför viktigt att du sorterar dessa som brännbart avfall och inte slänger dom i natur, toalett och liknande. Snusdosan som är gjord av återvunnen plast, tömmer du från dina nikotinportioner och sorterar sedan som plast.

 

För andra frågor

Kontakta oss på Kontakt Privat eller Kontakt Företag

18
Ej under 18 år

Denna produkt innehåller nikotin som är ett
mycket beroendeframkallande ämne.

Trustpilot