Man walking in woods.

Nikotinpåsar fick mig att sluta röka

Det var en slump att jag testade XQS första gången och smaken var Cactus Sour. Det var en vän till mig som använt nikotinpåsar en längre tid som köpt den på en en butik här i Västerås. Smaken och nikotinleveransen som nästan gjorde mig lite yr först var kanon, och jag fick faktiskt hans dosa om jag lovade att försöka sluta röka.

Det är idag över 3 månader sedan och jag använder idag främst Blueberry Mint den starkare varianten. Gladast är nog min tjej som slipper att jag luktar rök. Snus har man ju provat av polare till och från men jag har aldrig riktigt fattat grejen tidigare, denna fräschare och lite mindre prilla gjorde att jag fastnade.

// Ricardo

Våra Produkter

Vi vill ju veta lite mer om Ricardos och hans vardag nu som rökfri:

Vad gör du om dagarna? Jag jobbar som säljchef på ett företag här i Västerås, och visst saknar jag att gå ut o röka med mina gamla ”rök kompisar” men jag har även insett vilken tid jag la på just rökning. Det negativa med ”snuset” är att man har det nära hela tiden och kanske man tar en för mycket ibland :). När jag kommer hem gymmar jag mycket och hoppas väl som alla andra att Pandemin snart ska börja ta slut, jag är från Portugal och hoppas snart kunna åka och hälsa på släkten enklare.

 

Annars är fotboll mitt stora intresse, idag spelar jag inte själv men följer Real Madrid slaviskt skulle nog min sambo sagt.

Vill du sluta med nikotin? Ja det är klart att jag funderat på att sluta helt, men just nu har jag inga planer på det, vi skaffade nyss en hund och det påverkar ju ekonomin och då funderar man ju såklart. Men nej inte just nu men vem vet, det gäller bara att jag kan få med mig produkter till Portugal så man inte börjar röka igen.

Original Lös

Original Lös

Fint som snus

Original Lös
1
Winter

Winter

Uppiggande och fräsch

Winter
1
Trustpilot