XQS toppsäljande produkter, nu hos alla Preem butiker.

 

XQS Nikotinportioner har sedan lanseringen 2020 växt och blivit ett av Sveriges starkaste varumärken i kategorin. XQS är stolta över att XQS Blueberry Mint och Tropical sedan september 2022 finns i samtliga av Preems butiker.

 

Preem som har närmare hundra moderna butiker på strategiska platser i Sverige och är en av de bensinstationer som ligger i framkanten när det kommer till utbud i butik. Preem jobbar även hårt med hållbarhet vilket vi på XQS tycker är en mycket viktig del.

 

Topplistan på XQS börjar med Blueberry Mint som ger dig som konsument det bästa från blåbär och en kylande mint smak som inte tar över för mycket. Produkten går från klarhet till klarhet och konkurrenterna når inte upp till den smaknivå som XQS har.

 

Vi är såklart stolta över att vi dels nu har våra toppsäljande produkter på alla Preems butiker och hoppas vårt sammarbete kommer bli både långvarigt och framgångsrikt, XQS Nikotinpåsar är en ganska ny produkt på marknaden och den finns inte på samtliga kedjor i Sverige än, men den är eftertraktad och därav är det otroligt kul att vi nu får närmare hundra ytterligare distributionspunkter. Preems koncept passar även XQS som varumärke avslutar Petter Strömberg, VD på XQS International AB.

 

Tropical som från början var en limited edition uppskattas främst för sin otroligt trevliga och tilltalande smak men även för sin innovativa design. Valet var enkelt att låta Tropical bli en del av XQS grundsortiment.

 

XQS har alla sina smaker i två nikotinstyrkor och den bästsäljande styrkan är ”Strong” vilket ger 10mg nikotin per portion. Det är även den styrkan som kommer finnas i Preems butiker.

 

Har du inte än provat Blueberry Mint eller Tropical rekommenderar vi ett besök i en av Preems moderna stationsbutiker, där den kunniga personalen kan hjälpa dig.

 

 

Preem i korthet:

Preem förser företag, industrier och konsumenter med bränslen så som drivmedel och energi samt smörjmedel och är marknadsledande inom bland annat transport- och industrisektorn likväl som i återförsäljarled.

Preem driver cirka 520 stationer under varumärkena SÅIFA och Preem samt har en dominerande andel direktförsäljning via ett omfattande distributionsnät vid sidan av deras stationsnätverk.

 

Energi till industrier och drivmedel till transporter:

Nästan hälften av Sveriges industriföretag får värme och energi från Preem. Tre av fyra pappers- och massabruk i Sverige är kunder till Preem och sju av tio godstransporter kör på deras diesel.

Viktiga kundgrupper är skogsindustri, transport, sjöfart, massatillverkning och offentlig verksamhet, men deras kunder spänner över de flesta branscher och verksamheter.

 

Är du som som butiksägare intresserad av våra produkter? Se då Kontakt Företag

 

18
Ej under 18 år

Denna produkt innehåller nikotin som är ett
mycket beroendeframkallande ämne.

Blueberry Mint Strong

Blueberry Mint Strong

En kombination av blåbär och mint

Blueberry Mint Strong
1
Tropical Strong

Tropical Strong

En smak av tropiska frukter

Tropical Strong
1
Trustpilot