Man holding skis and Epic Freeze box

Mint smaker

XQS lanserar nu 2st Mint smaker

Fräsch Mint nu i sortimentet

 

XQS Lanserar för första gången mint smaker, XQS är en av de främsta tillverkarna av smaksatta nikotinportioner men nu lanseras två Mint smaker.

  • Det har tagit tid men det har varit svårt och viktigt att när vi väl kliver in i mint segmentet att vi ska ha något riktigt bra och konkurrenskraftigt, säger Petter Strömberg VD för XQS.

Epic Freeze och Green Mint är smakerna som är först ut och båda kommer endast ut i X-Strong i steg ett. Portionerna har även fått högre vikt och känns nu mer under läppen. Den totala vikten är nu 12 gram för 20st portioner.

  • Det är ett aktivt val att lansera dessa endast i X-Strong, dels vill vi addera en starkare produkt men kunder som använder mint produkter vill i de flesta fall ha just starkare produkter.

Epic Freeze är en Kylig Mentol / Mint smak med pepparmint som grund, vi har gjort den kylig genom att tillsätta en rejäl dos cooling och det passar kanske inte alla men det är ett sätt att sticka ut vilket XQS framgångsrikt tidigare gjort inom de tidigare lanseringarna.

Green Mint är mer traditionell men även här har mycket tid spenderats för att skapa en produkt man inte tröttnar på, den ska vara lika god varje gång, XQS kallar den vår EDC produkt en ”every day carry”.

Fräschheten går inte att ta miste på, XQS Epic Freeze och Green mint är ännu ett steg i att etablera XQS i toppen inom nikotinportions marknaden.

För mer information kontakta oss på info@xqs.se

Populära produkter

Se alla produkter
Trustpilot