Reklamation, Returer & Ångrat köp

Det är mycket viktigt vid returer men extra viktigt vid reklamationer att man packar ordentligt så inte skador uppstår under transport. Skulle man inte följa något av detta kommer vi inte att godkänna din retur eller reklamation.

Vid alla typer av reklamationer måste du uppvisa ett faktiskt fel. Behåll därför alltid den defekta produkten. Koder finns skrivna på undersidan av dosan som vi behöver för att kunna hjälpa dig.
xqs.se erbjuder 6 månaders garanti på alla våra produkter.

Vi rekommenderar att du som kund kontrollerar leverans direkt vid mottagandet för att verifiera att din vara är riktig och felfri.
xqs.com står alltid för returfrakt när det gäller skadat, felaktigt gods eller reklamationer. Skulle det inte vara ett fel på en reklamation som vi fått in och gått igenom, så kan vi i vissa fall debitera en avgift för arbetet.
Om du som kund inte följt anvisningarna, riskerar du att få en icke godkänd reklamation.

Om en reklamation har skickats till oss och vi har gått igenom den men inte får svar av kund på telefon, sms eller mail efter kontakt, så kasserar vi produkten efter 2 månader vilket innebär att du går miste om din chans till kompensation.

Se F.A.Q För frågor gällande produkter

För reklamation, se Kontakt Privat

 

 

 

 

18
Ej under 18 år

Denna produkt innehåller nikotin som är ett
mycket beroendeframkallande ämne.

Trustpilot